У Полтавському районі визначили переможців шкільних ліг із волейболу

Надрукувати

В обласному центрі кілька днів тривали змагання з волейболу в межах ІІІ етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Участь у них взяли 19 команд хлопців та 18 дівчат із різних громад Полтавського району.

Учасників турнірів привітав заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко.

«Юні волейболісти та їхні наставники подолали чималий шлях у шкільних лігах, виграли спочатку в школі, потім в громаді. На районному етапі зібралися кращі з кращих, – розповів Володимир Василенко. – Сьогодні визначаються команди, які представлять район та навчальні заклади на обласному етапі шкільних ліг. Бажаю усім цікавої гри, хай переможуть найсильніші спортсмени!»

У фінал дівчат вийшли команди Бутенківського, Новосанжарського, Терешківського ліцеїв та Малобудищанського ЗЗСО (Опішнянська громада).

Напружені та емоційні ігри були й серед юнаків 6-9 класів. Поєдинки до останньої гри тримали глядачів у напрузі. У фінальних зіграли 4 команди – Бутенківського, Котелевського та Новосанжарського ліцеїв, Войнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (Чутівська громада).

Судді констатували високий рівень майстерності та командний дух волейболістів.

«Було приємно спостерігати за рівнем підготовленості дітей із району. Подекуди він кращий, ніж у вихованців міських шкіл, – розповів головний суддя ІІІ етапу змагань із волейболу, суддя І категорії федерації волейболу України Андрій Ігнатенко. – Видно, що з дітьми працюють, а в юних волейболістів є велике бажання тренуватися і перемагати. На обласному етапі у спортсменів із інших районів будуть дуже серйозні суперники».

Перемогу серед дівчат вибороли учениці Терешківського ліцею. Друге місце – Новосанжарський ліцей, третє – Малобудищанський ЗЗСО (Опішня).

Серед хлопців перемогли учні Новосанжарського ліцею, друге місце здобули волейболісти Войнівської ЗОШ (Чутівська громада), третє – Бутенківського ліцею.