У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели творчий звіт аматорських колективів та виконавців

Надрукувати

У Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» провели творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців у межах обласного огляду-конкурсу народної творчості «Де згода в сімействі», присвяченого 255-річчю від дня народження класика нової української літератури І.П. Котляревського.

Захід організований Полтавським обласним Центром народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА.

Полтавська політехніка ім. Ю.Кондратюка – єдиний заклад вищої освіти, що взяв участь у обласному огляді-конкурсі та якому власними силами вдалося створити повноцінну, цікаву, різнопланову, яскраву і захоплюючу концертну програму.

56 талановитих учасників звітного концерту емоційно і відверто ділились із глядачами та журі бурхливим виром своїх думок, переживань, почуттів різноманітними засобами хореографічного, вокального, театрального, літературного видів мистецтва.

2 аматорські колективи, які мають звання «народний», у межах огляду-конкурсу підтверджували почесний статус. Обласній атестаційній комісії з присвоєння, підтвердження та позбавлення звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» у складі працівників Полтавського ОЦНТ КОР та Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя з метою присвоєння почесного статусу свої творчі здобутки продемонстрували ще 4 колективи та отримали високу оцінку за представлені звітні мистецькі програми.