У Глобиному триває реконструкція (термомодернізація) будівлі дитсадка №1 «Дзвіночок»

Надрукувати

У дошкільному навчальному закладі №1 «Дзвіночок» у місті Глобине продовжуються роботи з реконструкції за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

На головних корпусах підсилено кроквяну систему даху, улаштовано покрівлю з металочерепиці, на теплих переходах – із руберойду, завершено роботи по утепленню та декоративному оздобленню фасадів, укосів, цоколю, горищних та підвального перекриття. Тривають роботи з ущільнення ґрунтово-щебеневої основи під улаштування вимощення навколо будівлі, улаштування карнизів теплих переходів між головними корпусами, монтажу системи відведення атмосферних опадів, ремонту ґанків, розпочато роботи із монтажу системи блискавкозахисту та евакуаційних сходів.

Загальна кошторисна вартість проекту – 14,3 млн грн. У 2020 році проєкт реалізовувався за рахунок коштів субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. З місцевого бюджету виділено 3,6 млн грн та спрямовано 5,2 млн грн коштів фонду розвитку територій області. Будівельна готовність – 83%.