Previous Next

Дмитро Лунін: обласна влада завжди відкрита до співпраці та готова почути і підтримати кожного, хто має перспективні пропозиції на шляху до розвитку

Надрукувати

Сьогодні, 22 листопада, представники бізнесу, промисловості та влади  зібрались на засідання постійної комісії Громадської ради при Полтавській ОДА щоб обговорити проблеми та перспективи розвитку промисловості, машинобудування, підприємництва в контексті реалізації Стратегії розвитку Полтавської області.

До конструктивного діалогу щодо стратегічних цілей розвитку області долучилися перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін та перший заступник голови Полтавської обласної ради Олександр Лемешко,  представники бізнесу, керівники провідних підприємств області.

«До Стратегії розвитку Полтавської області увійшли індустрії, які в майбутньому здатні ефективно працювати на ринку економіки та забезпечувати високі результати своєї роботи. Підприємницька діяльність, IT-індустрія, аграрний сектор, який для Полтавської області є провідним – ключові галузі, які ми плануємо розвивати на перспективу. Ми завжди відкриті для співпраці, готові почути та підтримати кожного, хто має перспективні пропозиції на шляху до розвитку», - заявив Дмитро Лунін під час обговорення аспектів стратегічного розвитку області.  

Голова Громадської ради при Полтавській ОДА Олександр Дербеньов додав, що громадськість і влада – потужний механізм на шляху до реалізації стратегічних цілей розвитку області, і тільки в синергії зусиль здатні досягти високих результатів.