Previous Next

Освітян Полтавщини привітали із професійним святом

Надрукувати

У приміщенні Полтавського академічного обласного театру ляльок відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Участь у заході взяли представники влади, керівники органів управління освіти, педагоги та працівники Департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Освітян привітав заступник голови облдержадміністрації Олег Пругло:

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Харченко зазначила, що нині освіту реформують. Особлива увага в цьому навчальному році буде сконцентрована на перших класах Нової української школи. А всім педагогам побажала терпіння та натхнення.

«Кожен, хто пов’язав свою долю з професією вчителя з перших кроків бере нас себе велику відповідальність. Учитель у всі часи є опорою суспільства та держави. Адже в його руках майбутнє нових поколінь. Бажаю вам у цей святковий день гарного настрою. Нехай добрі слова ваших учнів завжди зігрівають ваші серця», - сказала Олена Харченко.

Кращим освітянам вручили Почесні грамоти облдержадміністрації, обласної ради та подяки. Нагрудним знаком «Відмінник освіти»  Міністерства освіти і науки Українинагородили вчительку початкових класів  Білоцерківського НВК Тамілу Греб.

Також на урочистостях лауреатам премії імені С. А.Макаренка вручили дипломи та грошові нагороди.

Довідково:

День працівників освіти  або День учителя – професійне свято працівників освіти України. Його відзначають щорічно у першу неділю жовтня.