Previous Next

На Полтавщині за час війни правоохоронці вже вилучили 2300 літрів алкоголю

Надрукувати

В області діє заборона на продаж алкоголю. Водночас правоохоронці виявляють випадки торгівлі алкогольними напоями. Відповідні порушення фіксують, складають протоколи, матеріали спрямовують до суду. Продукцію вилучають та утилізовують.

«На жаль, не до всіх дійшло з першого разу. Хтось досі намагається заробити на війні й підпільно продавати алкоголь. Так не буде! Поліція діє жорстко та принципово. Спиртне вилучають, знищують, а справи ділків направляють до суду. За час війни наші правоохоронці вилучили вже 2300 літрів алкоголю. Сьогодні поліція складає чергові протоколи», – зазначив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Нагадаємо, з 00:00 години 1 березня на території Полтавської області заборонено торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі, на території Полтавської області до завершення дії воєнного стану в регіоні. Відповідний наказ від 28 лютого 2022 року №88/4 підписав начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін. Контролюють виконання наказу правоохоронці та Держпродспоживслужба.