Полтавець їде на «Ігри Воїнів» у США

Надрукувати

 

Український захисник, ветеран АТО Володимир Мусяк із Карлівки Полтавської області долучиться до національної збірної, яка поїде на міжнародні мультиспортивні змагання Warrior Games (Ігри Воїнів) у США. Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової алдміністрації Дмитро Лунін.

«Володимир Мусяк уже повернувся з передової, щоб розпочати відновлення і тренування перед змаганнями, – розповів Дмитро Лунін. – «Ігри Воїнів» – це найпрестижніші змагання для поранених військових і ветеранів. І запрошення України на них є визнанням героїзму та професійності наших захисників. Пишаємося мужністю Володимира. Він свого часу отримав поранення, реабілітувався та знову став на захист держави, а тепер ще й відстоюватиме честь України на спортивному фронті».

Цьогоріч «Ігри Воїнів» відбудуться в спортивному комплексі ESPN Wide World of Sports поблизу Орландо, штат Флорида, з 16 по 29 серпня 2022 року. Кожна команда може виставити до 40 спортсменів.

Ветерани братимуть участь в адаптивних спортивних змаганнях. Володимир Мусяк виступатиме в пʼяти дисциплінах: академічне веслування на концепті, баскетбол та регбі на візках, стрільба з лука та кульова стрільба з гвинтівки.