Український захисник з Полтавщини Володимир Мусяк сьогодні розпочинає виступи на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів»

Надрукувати

Воїн та спортсмен з Полтавщини Водимир Мусяк сьогодні бере участь у змаганнях зі стрільби з гвинтівки на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів». Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.Невідомий об'єкт

«Наш земляк, український захисник Володимир Мусяк сьогодні о 15:00 за київським часом розпочинає виступи на міжнародних спортивних змаганнях «Ігри воїнів». Їх проводять в американському місті Орландо (Флорида). Українська збірна в цьому турнірі бере участь уперше, - розповів Дмитро Лунін. - Володимир – ветеран АТО. Свого часу отримав поранення, реабілітувався і знову став на захист держави з початку повномасштабної війни. Повернувся з передової, пройшов тренування й нині відстоюватиме честь України на спортивному фронті. Сьогодні наш воїн бере участь у змаганнях зі стрільби з гвинтівки. Загалом на «Іграх воїнів» виступить у чотирьох дисциплінах. Бажаю Володимиру й усій нашій збірній перемоги. Все буде Україна!».

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.