Previous Next

У День Державного Прапора України урочисто підняли найбільший на Полтавщині синьо-жовтий стяг

Надрукувати

23 серпня, у день Державного Прапора України, в обласному центрі урочисто підняли найбільший на Полтавщині синьо-жовтий стяг.

Участь у піднятті Прапора взяли начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, його профільні заступники Катерина Рижеченко, Ігор Панченко, Максим Калінін, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

«Сьогодні захід був немасштабний, щоб не наражати людей на небезпеку. Із нашими військовими, бійцями ДФТГ «Легіон», волонтерами, представниками сфер бізнесу, медицини, культури, освіти зібралися під українським прапором, виконали гімн. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих у боротьбі за Україну», – зауважив Дмитро Лунін.

Синьо-жовтий прапор – один із головних символів нашої незалежної держави. Він нас об’єднує. Усі разом ми наближаємо мить, коли він переможно майорітиме на всій території України. В кожному місті й селі, де зараз окупанти, неодмінно буде український стяг. Він стане Прапором Перемоги й Миру. 

Слава Україні! 

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

сторінка в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.