Previous Next

Військовим з Полтавщини передали понад півтори тисячі пар тактичного взуття

Надрукувати

1600 пар тактичних кросівок від місцевого виробника передали військовим. Це як жіноче, так і чоловіче взуття. 

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін зауважив, що ці кросівки відповідають державним вимогам для військовослужбовці Збройних сил України. 

 «Здійснюється підтримка й допомога ЗСУ, територіальній обороні, добровільним формуванням громад. Ми продовжуємо й надалі цей курс. Було виділено більше 200 млн грн депутатами обласної ради саме на підтримку Збройних сил України та правоохоронців. Наше основне завдання – забезпечити наших військових», – зауважив Дмитро Лунін.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький зауважив, що кросівки вже протестували військові, були певні зауваження, які виробник усунув.

«Всі заявки від ЗСУ, зокрема й щодо матеріально технічного забезпечення ми реалізовуємо. Ці тактичні кросівки від полтавського виробника. Таким чином ми ще й підтримуємо власного виробника. Попереду осінь та зима. Й ми будемо забезпечувати наших захисників», – сказав Олександр Біленький. 

Наступним кроком буде передача зимового одягу військовим. Комплекти вже замовлені. На це з обласного бюджету спрямували 25 млн грн.