Previous Next

Із Полтавщини до Харківської області їдуть вантажівки гуманітарної допомоги із 50 тоннами найнеобхідніших продуктів

Надрукувати

На рівні керівництва держави було прийняте оперативне рішення про максимальну й швидку підтримку населення в деокупованих територіях України, зокрема Харківській області. 

Щоб подбати про людей, сьогодні, 13 вересня, із Полтавщини до Харківщини відправлено вантажівки із гуманітарною допомогою. Тут – найнеобхідніше. В першу чергу, це – продукти харчування, а також засоби дитячої та жіночої гігієни. 

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

Із продуктів, які передають, – м’ясні та овочеві консерви, тушонка, олія, вода, масло, страви швидкого приготування. Тобто все, що є найбільш необхідним і актуальним саме зараз.

«Відновлення Харківщини розпочалося одразу ж, як російські війська втекли. Це окрема і велика тема для розмови, про неї детально згодом. Із Полтавщини до Харківської області прямує гуманітарна допомога. В деокуповані міста їдуть вантажівки з 50 тоннами найнеобхідніших продуктів, а також везуть засоби дитячої та жіночої гігієни, зауважив Кирило Тимошенко. –  Вантаж направили у штаб гуманітарної допомоги Харківської ОВА, там він буде розподілений та доставлений в ті місця, де допомога потрібна найбільше. Своїх не лишаємо!».