Previous Next

Заклади освіти Полтавщини отримали спортивний та шкільний інвентар від UNICEF

Надрукувати

За активного сприяння UNICEF, Штаб гуманітарної допомоги населенню Полтавської ОВА  отримав 60 спортивних наборів.

Обладнання розраховане для дітей початкових класів. У кожному з таких наборів спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, шахами та шашками. Серед знаряддя – м’ячі, спортивна форма, шахи, скакалки. 

Як розповів начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін,  всі набори передали в освітні заклади, які найбільше потребують підтримки.

«Залучати дітей до занять спортом, рухової активності – важливо в умовах війни. Спорт не лише впливає на фізичний розвиток дітей, а й допомагає в психологічно розвантажитися , емоційно перезарядитися та підтримувати позитивний настрій», – сказав Дмитро Лунін.  

Крім того,  освітні заклади отримали 195 шкільних наборів.  1 набір розрахований на 40 учнів. Кожен набір містить приладдя як для вчителів так і для учнів: зошити, олівці, альбоми, пластилін, крейда, фарби, ножиці, лінійки.

Допомогу отримають й дитячі садки. 786 наборів, до яких входять засоби гігієни для дітей, передали дошкільним закладам в територіальних громадах.