Привітання начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна з Днем юриста

Надрукувати

Шановні юристи! Щиро вітаю вас із професійним святом!

День юриста об’єднує юристів різних сфер діяльності, всіх служителів Закону, котрі захищають права та свободи українського суспільства, а сьогодні і  світові цінності демократії. Це свято людей, які своїми словами і справами мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів. 

Наразі Україна виборює свій суверенітет та захищає територіальну цілісність, оскільки російський окупант, розпочавши війну проти України, порушив всі міжнародні норми права. Відповідаючи на виклики сьогодення, ви разом з усім світом захищаєте  свободу та демократію.

Для юриста вкрай важливо завжди дотримуватися принципів справедливості й використовувати свої знання та здібності задля допомоги людям. Ваша робота вимагає постійного оновлення знань, самовдосконалення, гнучкості та сучасних підходів. Тож щиро дякую за плідну працю і високий професіоналізм. Сьогодні бути юристом – велика честь і разом з тим велика відповідальність. Для юриста головне - діяти справедливо й рівно – законно, на перше місце ставити людину як суспільну цінність та її  інтереси, чим утверджувати європейські цінності в Україні.

Щиро зичу вам верховенства права в  щоденній практиці, сили духу, оптимізму, впевненості, витримки, усвідомлення високого звання юриста та міцного здоров’я!

 

 

Дмитро ЛУНІН,

начальник Полтавської обласної

військової адміністрації