Перевірили три суб’єкта господарювання на території Оржицької ОТГ – порушення встановили на одному

Надрукувати

Спеціалісти Лубенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області у межах заходів, спрямованих на запобігання неконтрольованому зростанню цін на товари, які мають істотну соціальну значущість, здійснили 3 контрольних заходи з питання дотримання суб’єктами господарювання порядку формування цін на соціально значущі продукти на території Оржицької ОТГ.

Порушення порядку формування цін встановили на одному об’єкті (33% від загальної кількості).

За результатами проведеної роботи ціни були знижені до економічно обґрунтованого рівня за рахунок зниження торговельної надбавки з 25% до 10 %.

Зокрема, знижено ціну на олію  соняшникову рафіновану ТМ «Королівський смак» 1л  з 72 грн. до 63 грн. (торговельну націнку знижено з 25% до 10%).

Щодня працівники Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області здійснюють контроль за формуванням цін на соціально значущі товари.

Якщо ви зафіксували необґрунтоване зростання ціни, повідомляйте за телефоном цілодобової гарячої лініі  –  +38 (093) 3620536. У робочий час – з 9.00 до 17.00 – дзвоніть за номером (0532) 606647.

 

 

Головного управління Держпродспоживслужби

в Полтавській області