Обласний центр «Спорт для всіх» організовує безкоштовне спортивне дозвілля у Полтаві

Надрукувати

Обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» організовує різні безкоштовні фізичні активності для полтавців. Про це розповів начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Тренування, турніри, забіги. Наш обласний центр фізичного здоров’я «Спорт для всіх» до повномасштабної війни постійно організовував різні фізичні активності та продовжує це робити й зараз. Усі заходи проводять безкоштовно. Долучитися може кожен, будь-якого віку», - наголосив Дмитро Лунін. 

За його словами, за анонсами заходів можна стежити на сторінках «Спорту для всіх» на фейсбуці https://www.facebook.com/sportdlyavsihpl та в інстаграмі https://instagram.com/sportforall_poltava?igshid=YmMyMTA2M2Y=.

Найближчі заходи – вже за кілька днів у Полтаві. Зверніть увагу, на обидва – попередня реєстрація!

15 жовтня о 10:00 – благодійний CrossFit-батл із нагоди Дня захисника України у «Spartak GYM». (https://instasport.ua/uk/club/spartakgym/event/1452385).

19 жовтня о 13:00 – фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки – локації здорової України» із залученням провідних тренерів біля прирічкового парку (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf6UzLSv1kmj49wUTQOkFP8Ks17We3nh4e72lsFPBLP533eQ/viewform).