Previous Next

«Кременчуцька ТЕЦ – на балансі області», – Дмитро Лунін

Надрукувати

Нещодавно уряд ухвалив рішення про передачу цілісного майнового комплексу відокремленого підрозділу «Кременчуцька ТЕЦ» у спільну власність територіальних громад Полтавської області. Відповідно на сьогоднішній сесії обласної ради депутати проголосували за те, щоб прийняти ТЕЦ у власність області.

Про це повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Такий формат запропонувала обласна адміністрація, щоб надалі відновити роботу теплоцентралі. ОВА стане локомотивом у цьому процесі. Кошти на відновлення, як ви знаєте, раніше виділили Кабмін й обласна рада», – зауважив Дмитро Лунін.

Дмитро Лунін наголосив, що обовʼязково працюватимемо спільно з облрадою, містом, міжнародними партнерами під егідою Офісу Президента та Уряду.

«Дякую депутатам за таке важливе рішення. Держава, область і місто мають чіткий план. Усі дії скоординовані, – наголосив Дмитро Лунін. – Найкращий варіант стабільного теплопостачання в Кременчуці – диверсифікувати теплопостачання, збудувавши автономні котельні по місту. Це наша основна мета зараз і на подальші роки. Разом до перемоги!»

Оперативно, достовірно та з перших вуст про ситуацію на Полтавщині читайте з офіційних джерел на зручних для вас майданчиках:

телеграм-канал – t.me/DMYTROLUNIN

в інстаграмі – instagram.com/dmytro.lunin

сторінка у фейсбуці – facebook.com/lunin.official.