Департамент соціального захисту населення інформує: виплата державних соціальних допомог за додатковою заявкою жовтня 2022 року

Надрукувати

Органами соціального захисту населення області продовжується системна робота щодо нарахування державних соціальних допомог.

6-7 жовтня 2022 року кошти на фінансування державних соціальних допомог зараховані на рахунки установ уповноважених банків та поштові відділення для проведення виплати 80,1 тис. осіб на загальну суму 178,7 млн. грн.

Для забезпечення своєчасного проведення виплати одержувачам державних соціальних допомог, які звернулися до органів соціального захисту населення в другій половині вересня - початку жовтня 2022 року, сформована та направлена до Мінсоцполітики України додаткова заявка на загальну суму 7,9 млн. грн. для 1,4 тис. осіб, по наступних видах допомог:

Зарахування коштів за додатковою заявкою проведено одержувачам через банківські установи 18-19 жовтня 2022 року. Через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» виплата розпочата з 19 жовтня 2022 року, згідно графіку доставки.

 

 

 

 

 

Директор Департаменту

соціального захисту населення

Людмила КОРНІЄНКО