Previous Next

Полтавщина отримала партію гуманітарної допомоги – нову побутову техніку для місць компактного проживання ВПО

Надрукувати

16 листопада за сприяння Організації Товариства Червоного Хреста до обласного гуманітарного штабу Полтавщини надійшла партія гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб. Це – якісна, нова побутова техніка для місць компактного проживання ВПО, де вже мешкають переселенці.

Про це повідомила заступник начальника Полтавської обласної військової адміністрації Катерина Рижеченко.

«Сьогодні за сприяння Організації Товариства Червоного Хреста до штабу гуманітарної допомоги Полтавської ОВА для місць компактного проживання ВПО надійшла побутова техніка. Ідеться про 60 холодильників, 60 микрохвильових пічок, 60 кухонних плит, 60 пральних машин, 30 душових кабін і 120 електрочайників, – зауважила Катерина Рижеченко, – вся ця техніка буде направлена в МКП, де проживають внутрішньо переміщені особи, в залежності від потреб. Таку масштабну допомогу новими побутовими приладами отримали вперше, за що дуже вдячні. Техніка дуже важлива для забезпечення побутових потреб ВПО». 

Катерини Рижеченко підкреслила, що дана побутова техніка надійде в МКП, де вже проживають ВПО,  а також на громади, де облаштовані шелтери для переселенців, та відповідно є необхідність у їхньому наповненні цією технікою.