Ввезення гуманітарної допомоги: Мінсоцполітики запрошує на онлайн-навчання для майбутніх користувачів цифрової платформи

Надрукувати

Із 1 грудня запрацювали зміни щодо ввезення гуманітарної допомоги.

Відсьогодні почала працювати Автоматизована система реєстрації гуманітарної допомоги, тож Мінсоцпоолітики разом із партнерами запрошує приєднатися до онлайн-навчання по роботі в системі.

На зустрічі пояснять:

- Як зареєструватись в електронному кабінеті АС ГУД;

- Який порядок реєстрації у Єдиному реєстрі отримувачів гуманітарної допомоги;

- Як створити декларацію про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою та відзвітувати за гуманітарний вантаж тощо.

Захід відбудеться 1 грудня 2023 року о 16:00. Приєднатись можна за посиланням в Zoom: https://us06web.zoom.us/j/85022105976...

Передбачена трансляція на сторінках Міністерства соціальної політики України, ІОЦ Мінсоцполітики України, Українського незалежного центру політичних досліджень, Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства.

Подію організовує Міністерство соціальної політики України та ІОЦ Мінсоцполітики у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень в межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.