Previous Next

На Полтавщині відкрили регіональне представництво U-Report

Надрукувати

В обласному центрі відбулося відкриття U-Point – регіонального представництва U-Report. Команда проєкту працюватиме з опитуваннями молоді у громадах Полтавщини, проводитиме тренінги та залучатиме молодих людей до досліджень U-Report.

Начальник Управління молоді і спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко зауважила, що U-Point стане для молоді регіону важливим майданчиком із можливістю реалізувати свій потенціал та зробити власний внесок у розвиток громади.

«Відкриття U-Point у Полтавській області – це простір із можливістю для молодих людей Полтавщини висловлювати свої думки та ідеї, зустрічатися з однодумцями та обмінюватися досвідом, брати участь у заходах і акціях, які спрямовані на вирішення актуальних питань для молоді», – зазначила Марина Трохименко.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко наголосив, що нині молодіжна активність прогресує.

«Саме молодь – найбільший захисник суверенітету і нашого майбутнього. Помічаю, що свідомість нового покоління змінюється, що дуже надихає і мотивує, – наголосив Олександр Лемешко. – Дякую Обласному молодіжному центру за активну роботу, реалізацію сучасних проєктів і результативну співпрацю з міжнародними партнерами та сприяння у відкритті U-Point в області».