Previous Next

У Полтаві провели благодійний фізкультурно-оздоровчий захід «Бурпі Марафон»

Надрукувати

В обласному центрі організували обласний благодійний фізкультурно-оздоровчий захід «Бурпі Марафон».

У відкритті турніру взяли участь перший заступник начальника ОВА Богдан Корольчук, заступник начальника ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Володимир Когут і начальник Управління молоді та спорту ОВА Марина Трохименко.

«Усі ми розуміємо, наскільки важливо постійно підтримувати наших військовослужбовців не тільки морально, але і фінансово. Тому всі донати від цього заходу будуть спрямовані на потреби воїнів», – розповів Богдан Корольчук.

Кошти спрямують для окремого загону спеціалізованої дії «Центурія» у складі 3-ї штурмової бригади та 12-ї бригади спеціального призначення «Азов».

150 учасників виконували 1000 бурпі за 2,5 години. До фінішу дійшли 100 людей. По завершенню комплексуі спортсмени отримали медаль та грамоту за участь. Цього разу медалі були особливими, адже перероблені із використаних гільз, які привезли з фронту. 

Захід організували Полтавський обласний центр фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх», спортивна зала «CERBER CROSSFIT BOX» та кросфіт-команда «MAD MAX TEAM» за сприяння Полтавської обласної військової адміністрації та підтримки меценатів.