Стартував буткемп першої хвилі програми UPSHIFT у Полтавській області

Надрукувати

На Полтавщині стартував буткемп першої хвилі програми UPSHIFT. UPSHIFT – це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що реалізується у понад 40 країнах. Вона надає молоді й підліткам навички ХХІ століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем.

За результатами конкурсного відбору відібрані такі команди: «ПРОЛІСОК» (Полтава), «ФІКУС» (Полтава), «ЕКО СВІДОМІ» (Полтава), «RED КАЛИНА» (Полтава), «TEMPER» (Полтава), «НВК-16» (Полтава), «ВІЛЬНІ ЛЮДИ» (Котельва), «ФАНТАСТИЧНІ» (Горішні Плавні), «YOUNG KEYS» (Зіньків), «RISE TEENS» (Кременчук). Протягом чотирьох днів разом із досвідченими менторами вони створювали власні проєктні ідеї, а також проводили пітчинг цих ідей, щоб залучити фінансування на їхнє втілення.

В останній день у ролі експертів на презентації пітчинг ідей виступили заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Когут, начальник Управління молоді і спорту Полтавської ОВА Марина Трохименко, координатор Анатолій Безпалюк, в.о. директора КУ «Обласний молодіжний центр» Наталія Панченко, голова обласної молодіжної ради Полтавської обласної ради Дмитро Томенко.

Експерти надали конструктивні коментарі і визначили, в чому можуть підтримати молодь.

Програма UPSHIFT у Полтавській та Сумській областях реалізується ГО «Нова Полтава» в межах програми «Розвиток потенціалу молоді в Полтавській та Сумській областях», у партнерстві з ГО «Центр Євроініціатив», за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Уряду Японії.

 

Управління молоді та спорту Полтавської ОВА