Previous Next

Філіп Пронін взяв участь у зборах обласної асоціації органів місцевого самоврядування

Надрукувати

У Решетилівській громаді провели загальні збори Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. До участі долучилися начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін, заступник начальника ОВА Антон Чубенко, голова Полтавської облради Олександр Біленький, голови громад області.

Серед обговорюваних тем – взаємодія органів місцевого самоврядування та державної влади на регіональному рівні.
«Відкрита комунікація – ефективний шлях до пошуку дієвих рішень. Сьогодні зустрівся із членами Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. У фокусі обговорення – нагальні питання громад Полтавщини. Використання місцевих бюджетів в умовах війни, проєктні можливості для громад», – зауважив Філіп Пронін.
Окремо зосередили увагу на важливості публічного і відкритого партнерства щодо ремонту та обслуговування доріг в області. Це і якість дорожнього покриття, і врегулювання вантажних перевезень, стан узбіч. На думку присутніх, варто посилити контроль та враховувати економічну доцільність усіх процесів.
«Дякую головам громад за максимальну залученість у життя на місцях. Спільними зусиллями ми досягнемо бажаних результатів», – підсумував Філіп Пронін.