Філіп Пронін ознайомився з роботою спорткомплексу «Колос»

Надрукувати

Начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін із робочим візитом відвідав Решетилівську територіальну громаду. Зокрема ознайомився із роботою реабілітаційно-відновлювального спорткомплексу «Колос».

Разом із головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким оглянули матеріально-технічну базу, відвідали тренування спортсменів, поспілкувалися з працівниками закладу.
«Реабілітаційно-відновлювальний спорткомплекс «Колос» у Решетилівці – перспективна база для підготовки до змагань дефлімпійців і тренувань людей з інвалідністю. Під час візиту до громади побували у закладі, який відкрили цьогоріч», – зауважив Філіп Пронін.
Після реконструкції комплекс отримав просторий спортивний зал, який відповідає нормам доступності. На його базі спортсмени вже відточують свою майстерність.
Оглянули й облаштовані кімнати для проживання. Наразі завершується перевірка систем вентиляції та електромереж у приміщенні.
«Сучасна спортивна інфраструктура дозволить примножувати успіхи наших спортсменів на змаганнях та розвивати спортивний потенціал кожного», – підсумував Філіп Пронін.