Previous Next

Спецпроєкт «Людина для людини»: представники соціальної сфери області отримали подяки Мінсоцполітики

Надрукувати

Національною сервісною службою України спільно з Міністерством соціальної політики України та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейних форм виховання  та догляду дітей впроваджено спецпроєкт "Людина для людини" з метою популяризації професії працівників соціальної сфери.

Загалом, в межах проєкту, отримано понад 150 історій від працівників соціальної сфери України про те чому вони обрали цю професію, як вона вплинула на їх життя та що надихає їх на щоденну працю.

З усіх учасників відібрано 20 героїв з найбільш надихаючими історіями, у тому числі й від працівників соціальної сфери Полтавщини.

Відтак до переліку «авторів» найбільш надихаючих історій увійшли Ольга Ківшик завідувач відділення соціальної роботи комунальної установи "Зіньківський центр соціальних послуг" та Наталія Рись начальник відділу Служба у справах дітей та сім'ї Зіньківської територіальної громади, які особисто отримали подяку за роботу від Міністра соціальної політики України Оксани Жолнович.

У 2024 році переможці спецпроєкту "Людина до людини" стануть амбасадорами соціальної сфери України, а обличчя фахівців стануть символом важливості професії, популяризуючи її серед суспільства в усіх областях України.

Директор Департаменту Людмила Корнієнк