Previous Next

У Полтаві провели командно-штабні навчання з організації взаємодії органів управління та сил цивільного захисту

Надрукувати

27 грудня були проведені командно-штабні навчання з організації взаємодії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області під час попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

У тренуваннях взяли участь: тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Дмитро Бескостий, начальник Головного управління Національної поліції в Полтавській області Євген Рогачов, начальник Управління з питань цивільного захисту Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Полтавської ОВА Віктор Стеблянко, представники інших управлінь, департаментів, служб, організацій та підприємств області. 

Під час командно-штабних навчань відпрацьовувалися ввідні, пов’язані з дією циклону - ускладненням погодних умов, що спричинили порушення руху автомобільного транспорту, знеструмлення населених пунктів й об'єктів життєзабезпечення та збройною агресією росії проти України.

Наприкінці тренування було проведено аналіз дій учасників, надані відповідні рекомендації профільним службам та установам

ДСНС у Полтавській області