Володимир Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв з Полтавщини

Надрукувати

У продовження реалізації ініціативи Глави держави щодо забезпечення житлом Героїв України Президент Володимир Зеленський вручив іще 30 сертифікатів на отримання квартир військовослужбовцям Сил оборони, яким присвоєно звання Героя України, та родинам полеглих Героїв.

Житлові сертифікати отримали 19 родин Героїв, які віддали свої життя, захищаючи Україну під час повномасштабної російської агресії. Ще 11 Героїв України одержали сертифікати особисто.Церемонія традиційно відбулася в Маріїнському палаці в Києві.
Серед них п’ятеро представників Полтавської області.
Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України зі складу ЗСУ: підполковнику Віталію Савичу, молодшому сержанту Ігорю Левченку, майору Миколі Любарцю.
Сертифікати на квартири від Глави держави також отримали члени родин полеглих Героїв України з числа військовослужбовців ЗСУ: молодшого лейтенанта Вадима Блищука.
Крім того, сертифікати одержали рідні полеглих Героїв України зі складу Національної гвардії: солдата Артема Амеліна.
“Кожен із наших героїв – Героїв України – заслуговує на найвищу шану та вдячність нашої держави й усіх наших людей. Це воїни, чия хоробрість є порятунком для України та справедливим покаранням для російських окупантів”, – сказав Президент