Експортний потенціал Полтавщини презентували в оновленому каталозі продукції

Надрукувати

Каталог PRODUCTS OF EXPORTERS OF POLTAVA REGION – це промоційне двомовне видання, в якому міститься інформація про експортоорієнтовані підприємства Полтавщини. 

Цьогоріч каталог містить інформацію про пропозиції майже 80 експортерів області, різних галузей, зокрема: машинобудування, інструменти та прилади, електротехнічна галузь, металургія і металообробка, гірничодобувна, хімічна, легка, харчова промисловість, продукція сільського господарства, деревообробка та виробництво меблів, товари для домашніх тварин, лікувально-оздоровчі послуги.

Для Полтавської обласної військової адміністрації одним із пріоритетних напрямків діяльності є підтримка бізнесу, що є важливим завданням, зважаючи в тому числі на наслідки повномасштабної війни, яка триває вже майже 2 роки.

На сьогодні бізнес Полтавщини намагається продовжувати працювати та підтримувати своїх працівників. Експорт товарів і послуг, вихід на нові ринки збуту продукції підприємств області сприятиме їх розвитку, зростанню та стійкості.

 Каталог PRODUCTS OF EXPORTERS OF POLTAVA REGION поширюється через дипломатичні представництва та інституції іноземних держав, дипломатичні установи України за кордоном, галузеві асоціації та організації, презентується під час різних міжнародних заходів та зустрічей з іноземними делегаціями та потенційними бізнес-партнерами.

Каталог розміщено на офіційному веб-сайті облвійськадміністрації за посиланням: https://poda.gov.ua/attachments/138482