Філософія життєстійкості: психосоціальна підтримка для згуртованості та самозарадності українців

Надрукувати

25 січня о 10:00 запрошуємо долучитися до експертної зустрічі-презентації Програми життєстійкості, розробленої у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я ,,Ти як?”, ініційованою Першої леді Олени Зеленської.

Учасники дискусії:

- Оксана Жолнович, Міністерка соціальної політики України,

- Віктор Іванчик, засновник та гендиректор агрохолдингу “Астарта”,

- Мунір Мамедзаде, голова представництва ЮНІСЕФ в Україні,

- Ярно Хабіт, голова представництва ВООЗ в Україні,

- Оксана Збітнєва, голова громадської організації “Безбар'єрність",

- Ірина Рубан, співзасновниця “Ruban Litvinova Social Impact Agency”,

- Вікторія Тітова, СЕО урбан-бюро “Big City Lab”.

У рамках обговорення буде представлена Програма Життєстійкості як стратегічне рішення для згуртованості громад у кризові часи. А також запропоновані можливості залученості міжнародних організацій та партнерів в Україні, організацій громадянського суспільства та експертів із соціальних трансформацій, задіяних у сфері захисту ментального здоров’я українців.

Зустріч відбудеться в онлайн-форматі (трансляція відбудеться на сторінці події https://www.facebook.com/events/1319053728793631?ref=newsfeed ). За потреби, ви зможете скористатися перекладом - англійською чи жестовою мовами.

Захід буде цікавий представникам всеукраїнських та регіональних ГО, Асоціацій органів місцевого самоврядування України, агенцій відновлення, благодійних фондів, експертам з напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, очільникам територіальних громад.