У Кременчуцькій гуманітарно-технологічній академії відбувся концерт «Квіти Роксолани»

Надрукувати

26 лютого в Обласному коледжі «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка» відбувся звітний концерт «Квіти Роксолани» народного самодіяльного дівочого духового оркестру «Роксолана» та народного самодіяльного джаз-ансамблю «Roksi band». Колективи створені та виступають під керівництвом заслуженого працівника культури України Віктора Квітки та Наталії Квітки.

На концерті духової та джазової музики, який був присвячений підтвердженню звання «народний» обом творчим колективам, сяяла різнобарвна палітра номерів. Учасниці, виконуючи українську та зарубіжну музику, продемонстрували високий рівень музичної майстерності та неймовірний артистизм. До речі, у цей же день керівник оркестру Віктор Квітка відзначав своє 70-річчя.

Ці унікальні колективи Кременчуцької гуманітарно-технологічної академії імені А.С. Макаренка протягом 24 років сприяють збагаченню мистецької палітри національної культури Полтавщини та популяризації кращих зразків світової класичної музичної спадщини та сучасних жанрів духової музики.

Присутні на концерті високо оцінили професійний рівень колективів та подякували Збройним Силам України за можливість розвивати музичні таланти.