Previous Next

Футзал: є перші переможці районного етапу шкільних ліг

Надрукувати

У Миргородському районі завершився ІІІ етап «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» серед учнів закладів загальної середньої освіти під гаслом «Разом переможемо!».

Змагання з футзалу відбувався на базі Великосорочинського ліцею ім. М.В.Гоголя. У відбіркових поєдинках участь взяли юні футболісти 16 шкіл району. До фінальних ігор потрапили 5 команд: Миргородського ліцею ім. Т.Г.Шевченка, Великосорочинського ліцею ім. В.Гоголя, Гадяцького опорного ліцею ім. Лесі Українки, ліцею №2 Заводської міської ради та Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

«Сьогодні тут панує справжній дух змагань. Загалом участь у Всеукраїнському проєкті, який ініціював Президент Володимир Зеленський, беруть сотні учнів Миргородського району. Дякую громадам за активність. Впевнений, що наші команди здобудуть багато призових місць і будуть серед переможців. «Пліч-о-пліч» – це про спорт, здоров’я, перемогу та єдність», – звернувся до учасників змагань начальник Миргородської РВА Віталій Дяківнич.

Фінальні поєдинки відбулися 11 квітня. У результаті захоплюючих таймів титул переможця районного етапу змагань виборола команда Миргородського ліцею імені Т.Г.Шевченка. Друге та третє місця здобули учні з Гадяцького опорного ліцею ім. Лесі Українки та Великосорочинського ліцею ім. М.В.Гоголя відповідно.

#шкільніліги

#разомпереможемо

#плічопліч

#scl

#scl_poltavaregion