Працівники Юридичного департаменту постійно удосконалюють свій професійний і загальнокультурний рівні

Надрукувати

Так, начальник відділу претензійної, позовної роботи та представництва Управління судової роботи та контролю Михайло Казмерчук долучився до програми Reintegration Management Program, яка спрямована на вирішення проблеми нестачі кваліфікованих управлінців на деокупованих територіях у період переходу від окупації до реінтеграції та реконструкції. Програму ініціювало Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, реалізує Бізнес-школа МІМ за підтримки Офісу Президента України та проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

Шляхом конкурсного відбору визначили 105 осіб з усієї країни для подальшого навчання, яке триватиме півроку в режимі онлайн. За цей проміжок часу слухачі глибше ознайомляться з управлінською психологією, бізнес-процесами, організаційною діяльністю, а також вивчатимуть профільні спеціалізації залежно від обраного напрямку.

У рамках програми відбудуться також зустрічі з топ менеджерами, які поділяться своїм практичним управлінським досвідом – йдеться як про чинних та колишніх представників державної влади, так і про управлінців з бізнесу.

По завершенню програми, учасники повинні будуть представити свої проєкти та захистити їх для успішного проходження навчання.