Група «Прозорість і підзвітність» рекомендувала комунальному підприємству Кременчуцької громади розглянути можливість розірвати договір щодо поточного ремонту із заміни бортового каменю

Надрукувати

Використання бюджетних коштів – під контролем робочої групи «Прозорість і підзвітність». Фахівці проаналізували закупівлю комунального підприємства Кременчуцької громади щодо поточного ремонту із заміни бортового каменю. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. 

«Аудитори звернули увагу на доцільність залучення до виконання робіт ФОП як підрядника. Додали, що інше профільне комунальне підприємство громади має у своєму розпорядженні ресурси, працівників і техніку, – зазначив Філіп Пронін. – Викликало запитання й те, що намір придбання бортового каменю перевищує планові потреби більше, ніж у 3 рази».

Податківці висловили зауваження щодо переможця закупівлі. Зокрема акцентували на відсутності у ФОП матеріально-технічної бази для виконання робіт, які передбачені договором, та офіційно найманих працівників. Враховуючи оцінки спеціалістів, робоча група «Прозорість і підзвітність» рекомендувала замовнику розглянути можливість розірвати договір.