Важливе рішення для України – Палата представників Сполучених Штатів підтримала виділення понад 60 мільярдів доларів Україні

Надрукувати

Вчора суспільство отримало дуже важливе рішення для України. Як зазначив Президент України Володимир Зеленський, рішення для захисту життя. Палата представників Сполучених Штатів підтримала виділення понад 60 мільярдів доларів Україні.

Це зміцнення можливостей нашої держави на полі бою. Як зауважив Глава держави, цей вагомий пакет відчують і наші воїни на передовій, і наші міста й села, які потерпають від російського терору.
«Ми цінуємо кожен прояв підтримки нашої держави і незалежності, наших людей і життя нашого, яке Росія так хоче закопати в руїнах. Америка від перших днів війни проявляла своє лідерство. Саме таке американське лідерство є життєво важливим для того, щоб у світі зберігся міжнародний порядок, заснований на правилах і передбачуваності життя для всіх народів. Безперечно, ми використаємо американську підтримку, щоб зміцнити обидва наші народи і наблизити справедливе завершення цієї війни – війни, яку Путін повинен програти», – наголосив у зверненні до українського народу Глава держави.
Попереду – розгляд Сенатом і Президентом США.
«Дякуємо Палаті представників Конгресу США й американському народу. Дякуємо Президенту України, керівнику Офісу Президента та всій українській команді за потужну роботу задля підтримки нашої держави, заради нашої перемоги», – зазначив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.