У Кременчуцькому районі визначили переможця шкільних ліг із баскетболу

Надрукувати

У Кременчуцькому районі завершилися змагання з баскетболу серед юнаків у межах «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч».

Участь у ІІІ турі змагань взяли 10 команд закладів загальної середньої освіти району. Фіналістів баскетбольних поєдинків привітали заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Василенко та начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – це про згуртованість, цілеспрямованість та прагнення до перемоги. Усі команди продемонстрували високий рівень підготовки та майстерність на різних етапах. Ви талановиті, запальні та завзяті, – сказав Володимир Василенко. – Але у спорті перемагає найсильніший. Бажаю, щоб у вас на спортивному шляху було чимало переможних подіумів. А команді, яка сьогодні виявилася найсильнішою, – гідно представити район на обласному етапі».

У фінальних іграх зіграли баскетболісти з наукового ліцею «Політ» при обласному коледжі «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія ім.А.С.Макаренка», Горішньоплавнівської спеціалізованої ЗОШ №5 ім.Л.І.Бугаєвської та Градизької гімназії ім.О.Білаша.

Головний суддя змагань, директор ДЮСШ імені Кисельова Дмитро Сашенко розповів, що нині дуже важливо розвивати спорт серед учнів:

«Дітям під час воєнного стану потрібно займатися спортом, брати участь у змаганнях. Не важливо, баскетбол, волейбол чи футбол. Командні види спорту відволікають дітей, розвивають. Учні раді зараз тренуватися та їздити на змагання. Я думаю це важливо».

У результаті запеклих змагань перемогли спортсмени наукового ліцею «Політ». У травні чемпіон Кременчуцького районного відбору представить школу і район на IV обласному етапі змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».
#шкільніліги
#разомпереможемо
#плічопліч
#scl
#scl_poltavaregion