Робоча група «Прозорість і підзвітність» не знімає з контролю закупівлю з ремонту вулично-дорожньої мережі в Полтавській громаді

Надрукувати

Ознаки порушень законодавства у сфері публічних закупівель виявила Держаудитслужба під час перевірки тендеру Полтавської міськради. Мова про послуги з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі з нанесенням дорожньої розмітки.

Про це повідомив начальник ОВА Філіп Пронін.
«Основна заувага – щодо якості фарби. Сертифікат відповідності, наданий учасником, дійсний до 7 червня цього року, а не на весь період надання послуг – до 30 грудня. Тож це не відповідає критеріям, які встановлював замовник. Крім того, Держаудитслужба зобов’язала замовника розмістити обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості, розміру витрат на власному вебсайті. Не допускати виявлені порушення надалі та притягнути винних осіб до відповідальності», – зауважив Філіп Пронін.
Робоча група «Прозорість і підзвітність» не знімає питання з контролю. Продовжить моніторинг інформації щодо освоєння бюджетних коштів за цією закупівлею.