Відбувся творчий звіт зразкового ансамблю танцю «Модерн»

Надрукувати

На сцені кіноконцертного залу «Дружба» відбувся творчий звіт зразкового ансамблю танцю «Модерн» студії естетичного виховання Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського (керівниця – Наталія Берус).

Звітний концерт є важливою сходинкою у творчому житті колективу, підсумком роботи за певний період часу, що узагальнює його творчий доробок.

Можливість самовираження, самобутність та наполеглива щоденна праця – складові творчого кредо ансамблю танцю «Модерн», який має власний стиль та манеру виконання.

Концертна програма творчого звіту «Ми – це Україна» складалася з двадцяти двох яскравих хореографічних номерів, учасниками яких були діти підготовчої групи (керівниця – Альона Слюсаренко), молодшої, середньої та старшої груп колективу (керівниця – Наталія Берус).

Репертуар ансамблю різножанровий. Є постановки як  малих, так і великих  форм.

Ведучим концерту був студент ІІІ курсу  освітньо-професійної програми «Видовищно-театралізовані заходи» Кирило Кобик, який зумів створити гарний контакт із глядачами, атмосферу, яка об'єднувала сцену та глядацький зал.