Previous Next

У Полтаві обговорили вдосконалення механізму надання соціальних і реабілітаційних послуг

Надрукувати

У студії ОКІА «Новини Полтавщини» відбулося тематичне громадське обговорення питання «Вдосконалення механізму надання соціальних і реабілітаційних послуг». Долучилися до нього представники Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, КП «Полтавська обласна психіатрична лікарня імені О.Ф.Мальцева Полтавської обласної ради», КП «Полтавський обласний клінічний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради».

Організували захід за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації в межах проведення експертних зустрічей, ініційованих Секретаріатом Кабінету Міністрів України.

Учасники зібрання обговорили питання внесення змін до Державної цільової програми з фізичної, медичної, психологічної реабілітації і соціальної реадаптації учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях.

Також до заходу долучилися представники громадських об’єднань ветеранів АТО/ООС, родин полеглих воїнів, вдів та дітей учасників бойових дій. У комунікативному центрі СКМУ з представниками експертного середовища, що перебували в регіональних студіях, спілкувалися представники Міністерства у справах ветеранів України.