Previous Next

Заклади охорони здоров’я активно готують до зими

Надрукувати

На засіданні обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів із підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 в Полтавській облдержадміністрації обговорювали готовність лікарень до холодів.

«Загалом заклади охорони здоров’я готові до зими. Вже підписані 85% паспортів та документів техогляду пунктів опалення, – повідомив заступник директора Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Юрій Курилко. – На 80% заготовлені сезонні овочі для харчування пацієнтів. Триває заготівля твердого палива – вугілля та дров. Цього місяця вирішували питання по Решетилівській центральній районній лікарні та центру ПМСД Решетилівського району щодо установки лічильників і перерозподілу коштів. Ніби всі питання врегулювали».

Нині в Полтавській обласній клінічній лікарні імені М.В. Скліфосовського тривають ремонті роботи, тому тепломережа порушена. Підрядник пообіцяв медикам завершити облаштування за два тижні й до 16 вересня підготувати котельню та мережі до опалювального сезону.

У Полтавському обласному клінічному протитуберкульозному диспансері до 9 вересня мають закінчити діагностику системи опалення й зробити висновок по роботі в зимовий період нового корпусу, який введуть в експлуатацію на початку жовтня.