Previous Next

Приємний подарунок для дошкільнят Гребінківської ОТГ

Надрукувати

На початку нового 2019/2020 навчального року не лише учні, а й найменші мешканці Гребінківської об’єднаної територіальної громади отримали приємний подарунок від місцевої влади - новий заклад дошкільної освіти «Барвінок».

3 вересня 2019 року у місті Гребінка директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко разом із очільниками Гребінківської об’єднаної територіальної громади Віталієм Колісніченком та Гребінківської районної ради Валерієм Зінченком урочисто відкрили після проведеної реконструкції новий заклад дошкільної освіти «Барвінок».

Дитячий садочок розраховано на дві групи (40 місць) загального розвитку з денним режимом перебування, загальна сума коштів, витрачених на проведення робіт та сучасне оснащення закладу, становить близько 3 мільйони 787,8 тисяч гривень.

Відкриття нового закладу дошкільної освіти «Барвінок» - прекрасна можливість для вихованців громади здобувати якісну дошкільну освіту, а також яскравий приклад злагодженої роботи й вагомої підтримки, що надається освітній галузі з боку міської, районної влади й депутатського корпусу.

Окрім цього, директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко провела виїзний прийом громадян у приміщенні Гребінківської міської ради та обговорила з керівництвом громади та педагогами основні напрямки розвитку освіти, надала відповідні рекомендації щодо успішної реалізації реформи НУШ. Також під час перебування оглянуто заклади дошкільної та загальної середньої освіти громади.

Приємно, що розвиток сучасного освітнього середовища, створення належних умов для усіх здобувачів освіти є одним із першочергових завдань у роботі Гребінківської об’єднаної територіальної громади та її керівництва зокрема.

Департамент освіти і науки облдержадміністрації