Полтавцям пропонують взяти участь у семінарі про соціальне партнерство

Надрукувати

Із 26 вересня по 03 жовтня 2019 року в межах культурно-освітньої поїздки до Угорщини та Хорватії відбудеться семінар «Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної взаємодії».

Мета семінару – розгляд ефективних моделей соціального партнерства як нової форми партнерської соціальної взаємодії, його цілей і завдань на сучасному етапі розвитку суспільства, сучасних методів розбудови партнерських стосунків державних органів влади, місцевого самоврядування, соціально-відповідального бізнесу, інститутів громадського суспільства для надання соціальних послуг.

До участі у семінарі запрошують представників обласних, районних, міських державних адміністрацій, департаментів (управлінь) освіти і науки, охорони здоров’я, юстиції, культури, у справах сім’ї та молоді, соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, учнів, студентів, викладачів, керівників навчальних закладів, усіх зацікавлених спеціалістів.

Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару. За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до організаторів заходу за телефонами: 097-718-17-67, 067-449-13-41, 050-334-40-92, 050-311-32-80.

Орієнтовна програма перебування української делегації в Угорщині та Хорватії додається (додаток 1).

Громадська організація «Відкритий світ молоді»