Previous Next

У Березову Рудку приїде син поета Дмитра Луценка

Надрукувати

14 вересня на Співочому полі в селі Березова Рудка відбудеться обласне пісенно-мистецькому свято «Осіннє золото» на честь поета-пісняра Дмитра Луценка.

Програма свята

З 11.00 - обласний огляд-конкурс дуетів, тріо, квартетів та вокальних ансамблів; виставка декоративно-ужиткового мистецтва, виставка-продаж меду, фіто чаю, гончарних виробів, сортових овочів та фруктів, атракціони для дітей, святкова торгівля.

12.00 – урочистості біля Березоворудського народного краєзнавчого музею за участю сина поета Сергія Луценка, мистецтвознавців, громадських діячів України.

13.30 - на Співочому полі відбудеться церемонія вручення поетичної премії «Осіннє золото – 2019» імені Дмитра Луценка та гала-концерт за участю народних та заслужених артистів України, лауреатів та дипломантів премії, гостей свята.

Усі бажаючі зможуть доїхати до місця проведення заходу безкоштовним автобусом, який виїде о 10.30 за маршрутом: адмінбудинок у Пирятині – село Березова Рудка. Автобус із табличкою «Осіннє золото» зупинятиметься на діючих зупинках на вимогу громадян.

За матеріалами Пирятинської державної районної адміністрації