• +380 (0532) 56-17-18
  • info@adm-pl.gov.ua
  • Пн - Чт 9:00 - 18:00, Пт 9:00 - 16:45. На час карантину: пн-чт 8:00 до 17:00, пт з 8:00 до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45
Image

Для осіб із порушенням зору

Previous Next

У Полтавській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС

Засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області провели в режимі відеоконференції з головами районних державних адміністрацій та керівниками органів місцевого самоврядування.

На заході в оперативному порядку розглянули питання про підготовку об’єктів господарства, транспорту, енергозабезпечення, зв’язку та соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019–2020 року.

Зокрема, обговорили стан підготовки теплового господарства ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» до роботи в опалювальний період.

Як повідомив начальник управління з питань цивільного захисту ОДА Віктор Стеблянко, станом на 10 вересня поточного року графік підготовки об’єктів теплопостачання до роботи в зимовий період виконаний. 90 котелень і теплогенераторних, 28 центральних теплових пунктів та 4 насосні готові до зими на 100%.

Як повідомив начальник Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимир Салогуб, нині проводять уточнення плану протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду. За його інформацією, в цей час  цілодобово чергуватимуть 230 рятувальників, 6 спеціальних аварійно-рятувальних машин, 5 аварійно-рятувальних автомобілів, 110 пожежних автоцистерн, з них 56 – підвищеної прохідності.

«Техніка та засоби – у справному стані та готові для залучення до реагування на надзвичайні ситуації та події», – зазначив Володимир Салогуб.

Також службою автомобільних у Полтавській області розроблено план-графік підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. За всіма автодорогами загального користування державного значення, а це 1091,6 км, закріплені відповідальні працівники. Планують заготовити 20 тис. тонн фрикційних матеріалів та 4,5 тис. тонн технічної солі для приготування піщано-соляних сумішей. З настанням несприятливих погодних умов на основних автомобільних дорогах області передбачається встановити понад 600 комплектів тимчасових попереджувальних дорожніх знаків «Слизька дорога», «Ожеледиця» та «Зона  дії».

Також на засіданні обговорили запобігання виникненню отруєнь серед населення дикорослими грибами.

Image

Анонси

Увага! Триває Всеукраїнський літературний конкурс ім. Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятися зміг»
Стартує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»
1.03-1.04.2024 – Держкомтелерадіо оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності
5.03.2024 – Вінницький пресклуб запрошує журналістів і журналісток Полтавської області до участі в освітньому вебінарі на тему «Техніка перевірки фактів у боротьбі з дезінформацією для підготовки інформаційно-аналітичних матеріалів»
16-24.02.2024 – Національний тиждень читання поезії 2024: «Ріки незмінно течуть додому»
22.02.2024 – Вінницький прес-клуб організовує серію вебінарів для регіональних журналістів у межах проєкту «Розбудова толерантного інформаційного простору регіональними журналістами»
02.02.2024 - показ документального фільму «І кожна річка»
УВАГА! Конкурс на здобуття Українсько-єврейської літературної Премії «Зустріч-2024»
Image
Image
Всеукраїнська програма ментального здоров'я
Image
Image
13_poltavska.png
Image

СТОРІНКА ДЕПАРТАМЕНТУ У FACEBOOK

Відео youtube Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ПОлтавської облдержадміністрації
oda-ban2.png
oblrada2.png
ghestova_mova.jpg
other-tasks-metro-icon-1.png

Основні завдання Департаменту

  • забезпечення реалізації державної політики у сфері інформації, комунікацій з громадськістю;
  • сприяння реалізації конституційного права громадян на свободу слова та безперешкодній діяльності засобів масової інформації;
  • участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері інформації і видавничої справи з метою повнішого задоволення потреби населення області в інформаційній та видавничій продукції;
  • здійснення заходів щодо розвитку інформаційного простору та інформаційної інфраструктури області;
  • аналіз і прогнозування суспільно-політичних процесів у регіоні;
  • проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики;
  • сприяння місцевим органам виконавчої влади у забезпеченні взаємодії з політичними партіями та громадськими організаціями.
© 2018 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської обласної державної адміністрації. Матеріали на сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International license , якщо не вказано іншого. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.uk