У Держпродспоживслужбі нагадують про небезпеку отруєння грибами

Надрукувати

Гриби – це дарунок лісу, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може призвести до отруєння, а іноді й смерті.

Основні причини отруєнь:

Застерігаємо!

УВАГА! У жодному разі не довіряйте таким помилковим твердженням:

Первинні ознаки отруєння (нудота, блювота, біль у животі, пронос) – з’являються через 1-4 години після вживання грибів, залежно від виду гриба, віку та стану здоров’я потерпілого, кількості з’їдених грибів.

Забороняється! При появі первинних ознак отруєння:

Пам’ятайте! Ваше здоров’я у Ваших руках!

Головне управління Держпродспоживслужби в

Полтавській області