Previous Next

Полтавці взяли участь в обговоренні питань налагодження співпраці громадських рад

Надрукувати

Зустріч організували в Києві 19 вересня. Вона відбулася за участю т.в.о. державного секретаря Міністерства розвитку громад та територій України Ігоря Корхового, голів громадських рад при органах виконавчої влади та представників органів виконавчої влади з питань взаємодії з громадськістю.

Полтавщину на заході представляли голова постійної комісії з питань духовності, культури та національностей Громадської ради при Полтавській обласній державній адміністрації Дмитро Лаптєв і заступник начальника управління – начальник відділу комунікацій з громадськими об’єднаннями управління з питань внутрішньої політики Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олександр Отич. Вони долучилися до обговорення питань налагодження співпраці громадських рад, створених при облдержадміністраціях та центральних органах виконавчої влади, з Громадською радою при Мінрегіоні.

Учасники зустрічі порушили й тему практичних аспектів організації електронного голосування під час проведення обрання нових складів громадських рад при органах виконавчої влади. За результатами зустрічі вирішено утворити робочу групу щодо експертного опрацювання питання.