Юних полтавців запрошують продемонструвати свої таланти на «Перлина Fest»

Надрукувати

Українська асоціація районних та обласних рад долучилася до роботи з підготовки IX Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest», який відбудеться у Києві 9 листопада у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Фестиваль відбудеться під девізом: «Творчість заради майбутнього!». Мета його проведення - показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються роками від покоління до покоління. Окремою номінацією, започаткованою Українською асоціацією районних та обласних рад, стала «Перлина громади» (особливий твір, який розкриває особливість, самобутність культури регіону України).

Захід націлений на збагачення та подальший поступ культурної та історичної спадщини, що є формуючим фактором національної свідомості. Крім того, залучення дітей до таких заходів виховує їх відповідальними, патріотично-налаштованими громадянами, готовими до починань.

Почесним головою журі фестивалю є народна артистка України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Лідія Забіляста.

У попередніх конкурсах взяли участь колективи та артисти із 23 регіонів України, були учасники як із великих міст-мегаполісів, так і з маленьких селищ, які мали змогу представити свою майстерність та обмінятися досвідом.

Фестиваль став справжньою школою професійної майстерності, подарував можливість перейняти досвід професійних наставників, допоміг талановитим виконавцям відкрити свою творчу неповторність та розпочати яскравий мистецький шлях.

Усі охочі взяти участь у IX Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» можуть ознайомитися з умовами на сайті http://perlyny.com.ua/ або за телефонами оргкомітету 044-586-40-11, 067-520-11-35.

Українська асоціація районних та обласних рад