Відбувся перерозподіл коштів ДФРР із одного проєкту на інший

Надрукувати

У Полтавській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та проведення конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що реалізовуватимуться за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Полтавській області.

Перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін повідомив про продовження терміну подання інвестиційних проєктів для участі у конкурсному відборі на участь у фінансуванні з ДФРР на 2022 рік. За постановою Кабміну термін подачі заявок на відбір продовжено до 15 червня 2021 року.

Також комісія прийняла рішення про виключення проєкту «Ремонт із пристосуванням пам’ятки поліклініки КП «Полтавська обласна клінічна лікарня імені М.В. Скліфосовського»» із переліку проєктів на 2021 рік через помилки в проєктно-кошторисній документації.

Вивільнені 9 мільйонів гривень коштів ДФРР перерозподіли на іншу програму з надання якісних медичних послуг – реконструкція з добудовою будівлі рентген-діагностичного кабінету Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру.

Нагадаємо, що сума виділених коштів ДФРР на Полтавську область у 2021 році становить 118,8 мільйона гривень.

Зокрема від Полтавщини відібрані такі проєкти: реставрація Полтавської обласної філармонії; реконструкція приміщення під музей у Більську; створення комунального підприємства з переробки молока й виробництва молочної продукції на території Лохвицької громади; реконструкція з добудовою будівлі рентген-діагностичного кабінету Кременчуцького обласного онкологічного диспансеру; реконструкція Полтавського обласного клінічного онкодиспансеру з добудовою радіологічного відділення і лабораторії радіонуклідної діагностики; будівництво басейну в Миргороді; реконструкція спортивного залу в Демидівській ЗОШ (перехідний проєкт із минулих років).