Previous Next

У Миргороді реконструювали футбольне поле у межах програми «Велике будівництво»

Надрукувати

Голова облдержадміністрації Олег Синєгубов відвідав фізкультурно-спортивну базу Миргорода стадіон «Старт». Стадіон «Старт» у Миргороді був реконструйований у межах президентської програми «Велике будівництво».

Тут розташовано 2 футбольних поля з новим штучним покриттям, 2 мінімайданчики. Трибуна також була капітально відремонтована. На цьому стадіоні займаються вихованці юнацької спортивної школи, міська футбольна команда й просто любителі футболу.

«Спільне об’єднання зусиль держави й органів місцевого самоврядування та співфінансування дозволило здати об’єкт в експлуатацію вчасно. Коли стадіон подавали до програми «Великого будівництва», то одними з критеріїв були значимість і запит на такі споруди, чи користуватимуться вони попитом. І ми бачимо, що попит є. Стадіон – основна фізкультурно-спортивна база міста та району. Комплексне фізичне виховання дітей – запорука здорової нації», – сказав Олег Синєгубов.

Очільник області зауважив, що даний стадіон – це комплексний об’єкт.

 

Також на території спорткомплексу за підтримки Державного фонду регіонального розвитку плануємо добудувати басейн на 300 відвідувачів. Фінансування надійде вже цього року. У басейні зможуть проводити реабілітацію людей з особливими фізичними та психологічними вадами, а також заняття з плавання для школярів.

У планах залучити додаткову субвенцію з Міністерства Молоді та спорту.