Звернення голови Полтавської облдержадміністрації Олега Синєгубова з нагоди Дня пам’яті й примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Надрукувати

Дорогі ветерани Другої світової війни! Шановні полтавці! 8-9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці дні з особливою гостротою постають спогади про подвиг мільйонів наших співвітчизників, які ціною власного життя, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, врятували світ від нацистського поневолення.

Низький уклін та сердечна вдячність ветеранам, які пройшли через жахливі бої та кровопролиття, самовіддано працювали у тилу та у складні повоєнні роки, які через лихоліття війни пронесли любов до Вітчизни й бажання бачити її заможною та квітучою.

Вічна пам'ять полеглим у бою!

Бажаю шановним ветеранам, працівникам тилу, дітям війни, усім полтавцям здоров’я, миру, добра та благополуччя! Нехай пам'ять про День Перемоги буде міцним підґрунтям важливих починань і звершень ради миру в Україні та її розвитку!

  

Олег СИНЄГУБОВ

голова Полтавської обласної

державної адміністрації