Previous Next

Трасу М-03 активно ремонтують у бік Харкова

Надрукувати

За програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжується відновлення траси М-03 Київ – Харків – Довжанський. Цього року заплановано капітально відремонтувати та реконструювати 43,5 км дороги в межах Полтавської області.

«Протягом останніх півтора року діставатися від Києва до Полтави стало швидше, комфортніше, безпечніше. Між столицею і нашим обласним центром запустили повноцінний рух ще минулого року. Також оновили полтавський відрізок дороги. Наразі ж, як і планували, продовжуємо оновлювати трасу вже в бік Харкова. Вже капітально відремонтували ділянку дороги на виїзді з Полтави та поблизу села Верхоли. Також поточним та середнім ремонтом охопили дорогу поблизу села Копили», – наголосив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, продовжується реконструкція ділянки цієї дороги між селом Коломацьке та селищем Чутове. Підрядна організація облаштовує основу автошляху зі щебенево-піщаної суміші, укріпленої цементом. Після цього робітники будуть влаштовувати 3 шари асфальтобетону. Наступним етапом дорожники нанесуть розмітку, змонтують бар'єрну огорожу, встановлять нові дорожні знаки та систему освітлення. Основні роботи на ділянці вже виконали на 60%.